Over ons THAT motorreizen

Statement - motorreizen

“The art of motorcycle travelling…”

motorreizen_karin_roger0001 

Een motorreis moet in alle opzichten een positieve ervaring zijn. De tours worden uitgestippeld via de beste routes en de panorama’s waarvan je geniet, moeten nét zo onvergetelijk zijn als de verzorging van jou en je vrienden in de hotels. Dit en nog veel meer ervaar je als je met ons onderweg bent!

Routes
Onze routes voeren niet over de eerste de beste ‘Idiotenhügel’, zoals men dit in de Alpenlanden noemt, maar juist naar plekjes waarvan je het bestaan tot nu toe nog niet kende. Rustige wegen, ver weg van drukke steden, maar wel met de ingrediënten die het motorrijden zo leuk maken: bochten, paswegen en bergen. Ook de bekende gebieden zullen op die manier een compleet nieuwe ervaring voor je worden.

Hotels
De hotels waarmee wij samenwerken, zijn allemaal middenklasse hotels. De kamers zijn uiteraard uitgerust met douche/bad en wc. Het personeel heeft persoonlijk aandacht voor jouw welzijn en draagt het motorrijden een warm hart toe. De specifieke hotelinformatie vind je terug bij de desbetreffende reis.

All-in prijzen
De prijzen van de individuele- en groepsreizen zijn all-in prijzen, minimaal inclusief:
* Hotel op basis van half pension (tenzij anders vermeld).
* GPS-routes (Garmin) en landkaart(en). Vanwege de enorme opkomst van GPS-apparatuur worden de bestaande roadbooks niet meer bijgewerkt. Indien voorhanden, worden de bestaande roadbooks op aanvraag wel nog bijgeleverd.
* Reizen vanaf 7 dagen: tourbook met veel info over het land, geschiedenis etc.
* Groepsreizen: één of meerder guides die je reis begeleiden. Je tourguide zorgt dagelijks voor een briefing van de volgende tourdag. Tijdens deze briefing wordt de route, bezienswaardigheden, weersvoorspelling etc. voor de volgende dag besproken. Verder is hij je steun en toeverlaat bij motorproblemen en andere uitdagingen die je tijdens een motorreis kunt tegenkomen.

We wensen je heel veel plezier bij je reisvoorbereidingen,

Karin en Roger Thewissen (eigenaren van THAT Motortours) 

Poker bonus at bet365.com