Image
best_a_gr_in-1.jpg
best_a_gr_in-3.jpg
best_a_gr_in-4.jpg
best_a_gr_in-8.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

“Van de ene high light naar de andere…" Print Friendly, PDF & Email

Watervallen waar je onderdoor kunt rijden, gletsjers die je vanaf je motor bijna aan kunt raken. Wat is het leven in de Alpen toch fantastisch mooi!
De mooist passen van de Dolomieten, de Duitse, Oostenrijkse én Zwitserse Alpen. Vanuit Italië bedwing je de koningin van de alpenpassen; de ‘Passo dello Stelvio’ met haar 48 haarspeldbochten.  In Zwitserland vormt de beroemde passenronde Grimsel-, Susten-, Tremola- en Nufenenpas het absolute hoogtepunt. Vooral de 5 doodlopende dalen die aan deze route gekoppeld zijn zullen ervoor zorgen dat je schoonheid van dit Alpenland nooit meer zult vergeten. We kunnen nog veel meer hoogtepunten beschrijven. Maar eigenlijk doen woorden deze reis per definitie tekort.  Laat je betoveren tijdens deze reis. Met recht de ‘Best of the Alps’.

 Boek deze reis

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Vraag de flyer aan

Tourinformatie

Boekbare periode: begin juni tot midden september.
Type reis: rondreis met 3 hotels. Het startpunt en eindpunt is hetzelfde hotel. Een auto met trailer mag tijdens de reis hier blijven staan.
Afstand Utrecht/Brussel – Ulm: 650 km.
Dagetappes: 255-440km. (de route van 440 km is de route vanuit het starthotel naar het eerste hotel in de Dolomieten en bestaat voor de 150 km uit snelweg). Ditzelfde geldt voor route van dag 7.
Wegen: pittig stuurwerk, verharde wegen, wisselende kwaliteit wegdek (van super strak asfalt tot - af en toe - slecht wegdek), bergpassen met haarspeldbochten wisselen af met snelle bochtencombinaties, kleine en grotere bochtige wegen.

Inclusief

7 overnachtingen op basis van halfpension.
GPS-tracks (Garmin/TomTom). Toeristische aanrijroute vanuit Nederland.
Tourboekje met uitgebreide info over de ins and outs over de reis.
TPT: THAT Motortours Personal Tourguide >>> lees meer...

Highlights

Uiteraard de bijna 40 bekende en onbekende bergpassen waaronder o.a. de Sella-, Grödner-, Pordoi-, Klausenpas, Passo dello Stelvio, Nufenen-, Gotthardpas en Manghenpas. Schweizer Nationalpark horen onheroepelijk in deze adembenemende tour. Maar zeker ook Steingletscher. Haflinger Höhenweg, en Engstlenalp zullen een onuitwisbare indruk op je netvlies achterlaten...

tourprofiel3

Best of the Alps

 

Programma

Dag 1 Heenreis naar het startpunt in Weilheim (Zuid-Duitsland, gelegen aan de A8 halverwege Stuttgart en Ulm) - inclusief toeristische GPS-aanrijroute.
Dag 2 Via de Duitse Alpen in de Allgäu en Tirol naar het hotel in Südtirol (in totaal 450 km, waarvan 120 km snelweg).
Dag 3 Tourdag Trentino - Val Sugana - Manghenpas (260 km).
Dag 4 Tourdag Dolomieten (260-305 km).
Dag 5 Via Mendelpas - Gampenjoch - Stelvio - Umbrail - Ofenpas, Albula - etc. etc. naar Münster in het Obergoms (400 km).
Dag 6 Tourdag "Zentral Schweizer Pässenrunde" met 4 insider zijdalen (260 km).
Dag 7 Vanuit Münster via Grimselpas, Sustenpas - Pragelpass/Klausenpass en Appenzell  naar Weilheim (in totaal 345 km, waarvan 150 km snelweg).
Dag 8 Thuisreis.

 

Accommodaties

hotels stopover 01 01 motorvakantie bestofthealps hotel001 motorvakantie bestofthealps hotel003 motorvakantie dolomieten002 motorvakantie bestofthealps hotel004


De startlocatie en eindlocatie is een hotel*** in Ulm (Zuid-Duitsland), kamers met douche/bad, toilet, tv, WIFI, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner. Parkeerplaats voor de motoren. het hotel*** in de Dolomieten is gelegen boven op een plateau met uitzicht over het dal van de Adige ongeveer 20 km ten zuiden van Bolzano. Kamers met douche/bad, toilet, tv, balkon/terras, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner. WIFI, binnen- en buitenzwembad, tennisbanen en garage/parkeerplaats voor de motoren. Het hotel in Zwitserland is een historisch hotel***, dat stamt uit 1620, waar Wolfgang von Goethe persoonlijk overnacht heeft. Eenvoudige, maar schone kamers met douche/bad en WC, minibar. 's Morgens ontbijtbuffet en 's avond 3-gangendiner. Parkeerplaats voor de motoren.

 

PRIJZEN PER PERSOON2PK 2PRSM2PK 1PRSM1PK 1PRSM
 

€ 1079,-

€ 1079,- € 1159,-
VASTE KLANTENKORTING:      
 afgelopen 3 jaar 2 reizen geboekt? - € 15,- - € 15,- - € 15,-
 afgelopen 3 jaar 3 reizen geboekt? - € 20,- - € 20,- - € 20,-
 afgelopen 3 jaar 4 reizen of meer geboekt? - € 25,- - € 25,- - € 25,-
Bijdrage Garantiefonds GGTO: € 9,00 per persoon
BOEK deze reis

Prijswijzigingen voorbehouden. Vaste klantenkorting geldt alleen bij boekingen tot 12 weken voor reisaanvang en niet geldig in combinatie met andere kortingen.
*      2 personen op de motor, in een 2-persoonskamer
**    1 persoon op de motor, in een gedeelde 2-persoonskamer
***  1 persoon op de motor, in een 1-persoonskamer

Motorvakantie: Ultieme Vrijheid op Twee Wielen met THAT Motortours
 

Ontdek, ervaar en geniet van motorvakanties op plekken waar je nooit eerder was. Rijd over unieke wegen en overnacht in verborgen parels van hotels. Bij THAT Motortours zorgen we ervoor dat jouw motorrijdershart sneller gaat kloppen, of je nu alleen reist of met een groep.

De wind in je gezicht. Je hoofd leegmaken. Één met de natuur en je omgeving. Ultieme vrijheid. Wij weten precies hoe dat voelt, omdat we elke kilometer zelf hebben gereden. Elke bocht, binnendoorweg en bergpas hebben we zelf genomen om jouw reis met zorg voor te bereiden en samen te stellen. Van motorliefhebbers, voor motorliefhebbers, allemaal om jou de perfecte motorvakantie-ervaring te bieden.

- Meer dan 60 betoverende bestemmingen in Europa.
- Flexibiliteit bij het boeken én tijdens je motorreis.
- Personaliseer jouw trip: van extra stop-overs tot het combineren van reizen.

- Start wanneer je wilt.
- Keuze uit talrijke Europese bestemmingen.
- Van korte trips tot uitgebreide tours, van 3 t/m 25 dagen.

- Geniet met een kleine groep van 8-10 motoren.
- Deskundige tourguides voor de ultieme ervaring.
- Persoonlijke assistentie, zowel voor als tijdens de reis.

Genieten dus. Dat is het enige wat jij hoeft te doen. Genieten van de adembenemende plekken waar je nooit eerder was. Van de wegen waarover je nooit eerder reed. Van de hotels die je zelf niet zou vinden. Welke reis je ook kiest, alleen of met een kleine groep: wij beloven je een bijzondere ervaring. Daarbij is de weg ernaartoe minstens zo belangrijk als de bestemming. Het gevoel dat jij als motorrijder graag hebt, de reden waarom je op het motorzadel zit. Dát gevoel krijgt alle ruimte in de reizen die je bij THAT Motortours boekt. 

Laat de passie van motorrijden je naar de meest adembenemende plekken in Europa brengen met THAT Motortours. Boek nu jouw ultieme motorreis.

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/