Reisduur minimaal 8
Reisduur maximaal 8
Accomodatie 1 Accommodatie 01
Accomodatie 2 Accommodatie 02
A2 Kamertype A Kamertype luxe
A2 Kamertype B Kamertype basic (alleen voor 1-PK)
Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee
Reisnaam KARINTHIË FRIULI SLOVENIË
Reistype Individuele reis
Voorovernachting Ja
Naovernachting Ja
Eenpersoonskamer Ja
Tweepersoonskamer Ja
2 persoons gescheiden bedden Ja
Driepersoonskamer Ja
3 persoons gescheiden bedden Nee
Huurmotoren Nee
Motortransport Nee
Bootovertocht Nee
Slaaptrein Ja

“Sturen over de achtbaan die Friuli heet…” Print Friendly, PDF & Email

Motorreis KARINTHIË FRIULI SLOVENIË (A-I-Sl) / 8 dagen

De Grossglockner Hochalpenstrasse een "tourist trap"? Niet als je 'm bij THAT Motortours boekt. Ervaar zelf hoe een professionele motorreisorganisatie voor de perfecte motorbeleving zorgt: 's Morgens vroeg stuur jij (vrijwel alleen) als één van de eersten langs de dampende alpenweiden omhoog richting het Hochtor en  geniet jij van een ontbijtje bovenop de Edelweissspitze...
Verder beleef je de relatief onbekende Noord-Oost Italiaanse provincie Friuli, die een schat aan stille, onontdekte motorwegen en steile bergpassen herbergt. De  indrukwekkende klim naar de Sloveense Mangart en de oude kinderkopjes van de Vršič Pass zul je niet snel vergeten. En dit alles met als uitvalsbasis een luxe viersterrenhotel bovenop de Nassfeldpass, met naast de unieke routes van THAT Motortours ook de mogelijkheid om eens een dagje te onthaasten aan de Adriatische Zee of een geheel verzorgde bergwandeling te maken. De mogelijkheden zijn legio, het is aan jou!

Boek deze reis

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Vraag de brochure aan

Tourinfo

Tourinformatie

Boekbare periode: 30-05  t/m 01-10.
Soort reis: reis met één basishotel, van waaruit de routes worden gereden.
Afstand Utrecht/Brussel – Hermagor: 1135 km. Afstand Utrecht/Brussel - Ulm: 700 km.
Dagetappes: 210-310 km.
Wegen: bergpassen met een hoge dosis aan haarspeldbochten, in Italië veel snel opeenvolgend kort stuurwerk. Vlotte stuurwegen die worden afgewisseld met smalle bergweggetjes die slechts een rijstrook breed zijn.

Inclusief

7 overnachtingen op basis van halfpension.
GPS-tracks (Garmin/TomTom). Toeristische aanrijroute vanuit Nederland.
Tourboekje met uitgebreide info over de ins and outs over de reis.
TPT: THAT Motortours Personal Tourguide >>> lees meer...

Optioneel

Stopover voor de heen- / thuisreis in de buurt van Ulm (Zuid-Duitsland). Voor prijzen zie prijzentabel.

Highlights

Triglav Nationalpark, Mangart, Sella di Razzo, Sella Chianzutan. Edelweisshütte (Grossglockner Hochalpenstrasse), rustdag aan de Adriatische Zee met een bezoek aan het historische stadje Palma Nova.

tourprofiel2

Karinthië

Programma & Accommodaties

Programma

Dag 1 Heenreis naar Naßfeld (inclusief toeristische GPS-aanrijroute). Optioneel: stopover in de regio Ulm (A8 Stuttgart - München)
Dag 2 Tourdag Nockalmstrasse - Nationalpark Nockberge
Dag 3 Tourdag Forcella di Monte Rest (Friuli)
Dag 4 Tourdag Grossglockener Hochalpenstrasse
Dag 5 Tourdag Triglavski National Park (Slovenië)
Dag 6 Tourdag Sextner Dolomieten - Kreuzbergpass - Plöckenpass
Dag 7 Tourdag Passo di Tanemea (Friuli)
Dag 8 Thuisreis. Optioneel: stopover in de regio Ulm (inclusief toeritische GPS-route)

  

Accommodaties

Accommodatie 01:

161476889 123990343 123990316 111208129


Hotel*** gelegen in het Tröpolach aan de voet van de Nassfeldpas. Kamers met douche/bad TV en toilet. Eigen parkeerplaats en overdekte parkeergelegenheid voor de motoren). Ontbijtbuffet en 's avonds 3-gangendiner.

Accommodatie 02:

foto hotel i kfs 1 foto hotel i kfs 2 foto hotel i kfs 4  


Het hotel**** is gelegen op een landschappelijk unieke locatie, bovenop de Naßfeldpass. Ruime kamers met douche/bad, wc, en tv, grotendeels met balkon, WIFI. Ontbijtbuffet en ’s avonds 4-gangendiner met menukeuze uit 4 menu’s. Sauna, solarium en fitnessruimte. Garage / parkeerplaats, wasplaats, gereedschap, poetsmiddelen, kettingspray voor de motorfiets. Groot zonneterras met uitzicht over de Jülische Alpen. Het hotel heeft een aantal eenvoudige kamers (kamertype basic), die niet voldoen aan de viersterren standaard. Deze kamers kunnen als éénpersoonskamers geboekt worden. Dan vervalt de toeslag voor de 1-persoonskamer en gelden de prijzen voor de 2-persoonskamer. Gebruik van bergwandelschoenen, rugzak, drinkfles en wandelstokken, voor het geval je een dagje een bergwandeltocht (evt. onder begeleiding) zou willen maken. Gratis gebruik van 4 kabelbanen rondom het hotel, 1 dag gratis gebruik van een E-Mountainbike.

Stopoverhotel: 

hotels stopover 01 001 hotels stopover 01 002 hotels stopover 01 003

Middenklasse hotel in de buurt van Ulm (Zuid-Duitsland), kamers met douche/bad, toilet, tv, gratis WIFI, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner met menukeuze. Parkeerplaats voor de motoren. Van hieruit voert een toeristische route je naar het hotel in Karinthië.

Prijzen & Boeken

Prijzen 2022
prijzen per persoon
2PK 2PRSM2PK 1PRSM1PK 1PRSM
Accommodatie 01 € 670,- € 670,- € 775,-
Accommodatie 02 kamertype luxe € 770,- € 770,- € 900,-
Accommodatie 02 kamertype basic (zie hotelinfo) NVT NVT € 770,-
Stopover in de regio Ulm € 85,- € 85,- € 105,-
       
VASTE KLANTENKORTING:      
 afgelopen 3 jaar 2 reizen geboekt? - € 15,- - € 15,- - € 15,-
 afgelopen 3 jaar 3 reizen geboekt? - € 20,- - € 20,- - € 20,-
 afgelopen 3 jaar 4 reizen of meer geboekt? - € 25,- - € 25,- - € 25,-
Bijdrage Garantiefonds GGTO: € 7,50 per persoon
BOEK deze reis

Prijswijzigingen voorbehouden. Vaste klantenkorting geldt alleen bij boekingen tot 12 weken voor reisaanvang en niet geldig in combinatie met andere kortingen.
**    1 persoon op de motor, in een gedeelde 2-persoonskamer
***  1 persoon op de motor, in een 1-persoonskamer

HET CORONAVIRUS IN 2022: FINANCIËLE ZEKERHEID & OP REIS

alp tou gr 2 alp tou gr 4 alp tou gr 6

Indien we, vanwege Corona, jouw reis moeten annuleren, ontvang je (zolang de tourinfo niet is verzonden) de volledige reissom terug. Zie hiervoor artikel 9.2. van de reisvoorwaarden:

9.2. Annulering m.b.t. COVID-19:
Bij een annulering van een reis of boeking door THAT ten gevolge van COVID-19, gelden de volgende regels:
- Indien annulering van de gehele reis vóór het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt de volledige (aan)betaling verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO door THAT teruggeboekt.
- Indien annulering van de gehele reis vanaf het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt 70% van de reissom verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO teruggeboekt, mits de klant niet kiest voor het omboeken van deze reis.
- Aan omboeking door THAT van dezelfde reis naar een later tijdstip zijn geen kosten verbonden.
Bovendien is het goed te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO...., dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt. 

VACCINEREN EN/OF NEGATIEVE PCR-Test:
Indien er voor het reizen naar een betreffende land/landen een vaccinatie (voor het Covid-19 virus) of een negatieve coronatest (PCR-test) vereist zijn, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen. De kosten van een Coronatest draag jezelf.
Wanneer het niet mogelijk is om tijdig gevaccineerd te zijn voor aanvang van de reis en jij hierdoor de reis niet kunt maken, geldt artikel 9.2. van de reisvoorwaarden: "9.2. Annulering m.b.t. COVID-19" >>> lees meer...
Wanneer je wel gevaccineerd kan zijn op het moment van je geplande reis, maar dit om andere redenen niet gedaan hebt, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder ‘’9.1 Annulering door deelnemer’’ van de reisvoorwaarden.