Reisdatum van 12/06/2022
Reisdatum tot en met 19/06/2022
Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee
Reisnaam KROATIË - BOSNIË EN HERZEGOVINA
Reistype Groepsreis
Voorovernachting Ja
Naovernachting Ja
Eenpersoonskamer Ja
Tweepersoonskamer Ja
2 persoons gescheiden bedden Ja
Driepersoonskamer Nee
3 persoons gescheiden bedden Nee
Huurmotoren Nee
Motortransport Nee
Bootovertocht Nee
Slaaptrein Nee

“What about a Bosnian coffee?" Print Friendly, PDF & Email

MOTORVAKANTIE KROATIË - BOSNIË HERZEGOVINA (HR,BA)

Tourdatum: 12 t/m 19-06-'22

Dit is off the beaten track. THAT Motortours biedt je een reis aan met contrasten. Samen met je motor proef je de gastvrijheid van deze prachtige streek. Je bedwingt de bochtige passen van het kustgebergte waarna je geniet van het prachtige uitzicht. Je ziet de helderwitte stranden van de eilanden Krk, Rab en Brac die helder afsteken tegen het azuurblauwe water van de Adriatische zee. En dan rijd je 10 kilometer landinwaarts: eenvoudige boerderijtjes, noeste landarbeiders en nauwelijks gemotoriseerd verkeer. Tegelijkertijd ervaar je het turbulente verleden van dit gebied. In het schitterende stadje Mostar zie je nog steeds de littekens: verwoeste gebouwen in de buitenwijken zijn een stille getuige van de Balkanoorlog. Maar dat is gelukkig verleden tijd. Boek nu en laat Kroatië, Bosnië en Herzegovina je motorhart veroveren…

Boek deze reis

Vrijblijvende aanvraag

Vraag de brochure aan

Tourinfo

Tourinformatie

Datum: 12 t/m 19-06-'22
Type reis: rondreis met meerdere hotels.
GPS-Only Tour: routes zijn alleen als gps-routes (Garmin of TomTom) verkrijgbaar.
Afstand Utrecht/Brussel – Selce: 1310 km.
Dagetappes: 205-315 km.
Wegen: in Kroatië varieëren de wegen van strak geasfalteerd tot hobbelige weggetjes in het binnenland. De wegenkwaliteit is sterk wisselend. Af en toe een paar kilometer eenvoudige gravelwegen moet geen probleem voor je hoeven te zijn.
Klimaat: aan de kust aangenaam warm tot soms wel goed warm (25-30*C vormt hier geen uitzondering). In de bergen in het binnenland kan het ook overdag en vooral tijdens een regenbui sterk afkoelen.
Minimum deelnemersaantal: 10 personen.
Hoe tour je overdag? >>> lees meer...
Boek tijdig jouw reis >>> lees meer...

Inclusief

7 Overnachtingen op basis van halfpension. We dineren 4 x buitenshuis in de historische centra van Mostar, Trogir en Zadar.
Welcome drink en tourherinnering.
Nederlandse tourguide >>> lees meer...
Pechservice >>> lees meer...
GPS-tracks (Garmin/TomTom). Toeristische aanrijroute vanuit Nederland.
Tourboekje met uitgebreide info over de ins and outs over de reis.
TPT: THAT Motortours Personal Tourguide >>> lees meer...

Optioneel

Om de reis van en naar Kroatië te overbruggen, biedt THAT Motortours je de gelegenheid om in de buurt van Ulm een stopover op basis van halfpension te boeken. De prijzen vind je in de prijzentabel hieronder.Afstand Utrecht/Brussel > Mühlhausen: 630 km. Afstand Mühlhausen > Selce: 700 km.

Highlights

Dineren in het historische centrum van Mostar, Trogir en Zadar, Nationalpark Velibit, Nationalpark Biokovo, Kroatische kust, Split, Trogir, eiland Brac.

tourprofiel2

Kroatie

Programma & Accommodaties

Programma

Dag 1 Individuele heenreis naar Selce/Crikvenica (incl. toeristische aanrijroute)
Dag 2 Selce - Plivice meren - Bihac
Dag 3 Bihac - Bogojno -Mostar
Dag 4 Mostar- Biokovo- Trogir
Dag 5 Naar keuze: tourdag eiland Brac, bezoek aan de historische stad Split
Dag 6 Trogir - Knin - Zadar
Dag 7 Zadar - Nacionalni Park Sjeverni Velebit - Selce
Dag 8 Individuele thuisreis

 

Accommdaties

motorvakantie kroatie 001 motorvakantie kroatie 003 motorvakantie kroatie 004 motorvakantie kroatie 005 motorvakantie kroatie 006


Drie-, vier- en vijfsterren middenklasse tot luxe hotels. Kamers met bad/douche, wc en tv. Deels uitgerust met airco. Parkeerterrein voor de motoren (niet altijd een garage aanwezig). Accommodaties zijn deels gelegen in de directe omgeving van de historische centra van middeleeuwse steden. Deels zijn het echter ook moderne zakenhotels.
Stopoverhotel: hotel*** in de de buurt van Mühlhausen im Täle (Zuid-Duitsland, aan de A8 halverwege Stuttgart en Ulm), kamers met douche/bad, toilet, tv, gratis WIFI, uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner met menukeuze. Parkeerplaats voor de motoren.

Prijzen & Boeken

Prijzen 2022
prijzen per persoon
2PK 2PRSM2PK 1PRSM1PK 1PRSM
  € 920,- € 920,- € 1040,-
Stopover in de regio Ulm € 85,- € 85,- € 105,-
VASTE KLANTENKORTING:      
afgelopen 3 jaar 2 reizen geboekt? - € 15,- - € 15,- - € 15,-
afgelopen 3 jaar 3 reizen geboekt? - € 20,- - € 20,- - € 20,-
afgelopen 3 jaar 4 reizen of meer geboekt? - € 25,- - € 25,- - € 25,-
Bijdrage Garantiefonds GGTO: € 7,50 per persoon
BOEK deze reis

Prijswijzigingen voorbehouden. Vaste klantenkorting is alleen geldig bij boekingen tot 12 weken voor reisaanvang.
* 2 personen op de motor, in een 2-persoonskamer
** 1 persoon op de motor, in een gedeelde 2-persoonskamer
*** 1 persoon op de motor, in een 1-persoonskamer

HET CORONAVIRUS IN 2022: FINANCIËLE ZEKERHEID & OP REIS

alp tou gr 2 alp tou gr 4 alp tou gr 6

Indien we, vanwege Corona, jouw reis moeten annuleren, ontvang je (zolang de tourinfo niet is verzonden) de volledige reissom terug. Zie hiervoor artikel 9.2. van de reisvoorwaarden:

9.2. Annulering m.b.t. COVID-19:
Bij een annulering van een reis of boeking door THAT ten gevolge van COVID-19, gelden de volgende regels:
- Indien annulering van de gehele reis vóór het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt de volledige (aan)betaling verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO door THAT teruggeboekt.
- Indien annulering van de gehele reis vanaf het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt 70% van de reissom verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO teruggeboekt, mits de klant niet kiest voor het omboeken van deze reis.
- Aan omboeking door THAT van dezelfde reis naar een later tijdstip zijn geen kosten verbonden.
Bovendien is het goed te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO...., dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt. 

VACCINEREN EN/OF NEGATIEVE PCR-Test:
Indien er voor het reizen naar een betreffende land/landen een vaccinatie (voor het Covid-19 virus) of een negatieve coronatest (PCR-test) vereist zijn, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen. De kosten van een Coronatest draag jezelf.
Wanneer het niet mogelijk is om tijdig gevaccineerd te zijn voor aanvang van de reis en jij hierdoor de reis niet kunt maken, geldt artikel 9.2. van de reisvoorwaarden: "9.2. Annulering m.b.t. COVID-19" >>> lees meer...
Wanneer je wel gevaccineerd kan zijn op het moment van je geplande reis, maar dit om andere redenen niet gedaan hebt, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder ‘’9.1 Annulering door deelnemer’’ van de reisvoorwaarden.