Reisduur minimaal 8
Reisduur maximaal 8
Afkoop eigen risico Nee
Navigatie meehuren Nee
Reisnaam COMBI OOSTENRIJKSE EN ZWITSERSE ALPEN
Reistype Individuele reis
Voorovernachting Ja
Naovernachting Ja
Eenpersoonskamer Ja
Tweepersoonskamer Ja
2 persoons gescheiden bedden Nee
Driepersoonskamer Nee
Huurmotoren Nee
Motortransport Nee
Bootovertocht Nee
Slaaptrein Nee

“COMBINEER HET MOOISTE VAN 2 ALPENLANDEN…" Print Friendly, PDF & Email

Motorreis COMBI OOSTENRIJKSE EN ZWITSERSE ALPEN (A-I-CH) / 8 dagen

Zwitserland een Oostenrijk zijn 2 Alpenlanden die tot de verbeelding spreken. De sappige alpenweiden en de ontelbare bergpassen vormen het perfecte decor voor een motortrip waar je U tegen zegt. Van 's morgens tot 's avonds ben je samen met jouw motor als metgezel in de weer en rollen de bergpassen onder de wielen door. Het ene uitzicht is nog mooier dan het andere. Bovenop de bergpassen is het genieten van het natuur en maak je makkelijk een praatje met andere motorrijders. Zie je dit zitten? Start dan jouw motor en beleef Oostenrijk en Zwitserland op een THAT-waardige manier. Handig om te weten: de reis start én eindigt in hetzelfde hotel in Zuid-Duitsland. Hier kun je een auto met trailer laten staan gedurende jouw reis.

 Boek deze reis

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Vraag de brochure aan

Tourinfo

Tourinformatie

Boekbare periode: begin juni tot midden september.
Type reis: Rondreis met 3 hotels. Start en eindhotel zijn hetzelfde. Auto met trailer kun je hier laten staan gedurende de reis.
Afstand Utrecht/Brussel - Weilheim an der Teck: 750 km.
Dagetappes: 290-400km.
Wegen: pittig stuurwerk, verharde wegen, wisselende kwaliteit wegdek (van super strak asfalt tot - af en toe - slecht wegdek), bergpassen met haarspeldbochten wisselen af met snelle bochtencombinaties, kleine en grotere bochtige wegen. Ruime rijervaring in de bergen en het rijden van bergpassen is een absolute voorwaarde.
Rij-ervaring: dit is een echte Alpentour. Snel wisselende bochtencombinaties en bergpasen met krappe haarspeldbochten moeten geen probleem voor je vormen. Het is noodzakelijk, dat je de motorfiets goed beheerst. Motorrijden leer je niet tijdens de reis.

Inclusief

7 overnachtingen op basis van halfpension.
GPS-tracks (Garmin/TomTom). Toeristische aanrijroute vanuit Nederland.
Tourboekje met uitgebreide info over de ins and outs over de reis.
TPT: THAT Motortours Personal Tourguide >>> lees meer...

tourprofiel2

Combitour Oostenrijk Zwitserland

Programma & Accommodaties

Programma

Dag 1 Heenreis naar het eerste hotel in Weilheim an der Teck - regio Ulm. (inclusief toeristische aanrijroute).
Dag 2 Weilheim > Schwäbische Alb > Alpenvorland > Tirol
Dag 3 Tourdag Silvretta Hochalpenstrasse - Furkajoch en Pillerhöhe
Dag 4 Tourdag Ammergauer Alpen
Dag 5 Verbindingsroute naar het Oberwallis in Zwitserland via o.a. Albulapass, Oberalp.
Dag 6 Tourdag "Zentral Schweizer Pässenrunde" met 4 insider zijdalen...
Dag 7 Oberwallis > Klausenpass > Appenzell > Weilheim.
Dag 8 Thuisreis.

 

Accomodaties 

hotel_wh_00 hotel weilheim 02A motorvakantie bestofthealps hotel003 motorreizen tirol 001 motorreizen tirol 006


Starthotel en eindhotel in Weilheim an der Teck: middenklassehotel, kamers met douche/bad, toilet, tv, parkeerterrein. Een eventuele auto met motortrailer kun je hier gedurende de reis laten staan. 's Morgens ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangenmenu. Het hotel in Oostenrijk: Landschappelijk mooi gelegen hotel*** met een uitstekende service, waar je je als motorijder meteen thuis voelt. Moderne, ruime luxe kamers met douche/bad, wc en tv, met balkon (met vrijwel vanuit alle kamer een mooi uitzicht over de bergen). Uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangenmenu met menukeuze. Sauna, solarium, wellness-ruimte. Parkeerplaats voor de motoren. Het hotel in Zwitserland: Historisch hotel*** gelegen in Münster (Oberwallis), dat stamt uit 1620, met gezellige en familiäre ambiance, waar ook Wolfgang von Goethe en tal van andere beroemdheden ooit te gast waren. Houd je van oorspronkelijkheid en een met veel liefde gerund hotel, dan is Croix d'Or et Poste jouw hotel. Historisch ingerichte kamers met een eenvoudige badkamer met douche/bad en toilet, tv, radio föhn, minibar en telefoon. Garage en parkeerplaats voor de motoren. Ontbijtbuffet, ’s avonds 3 gangendiner met menukeuze.

Prijzen & Boeken

 

Prijzen 2022
prijzen per persoon
2PK 2PRSM2PK 1PRSM1PK 1PRSM
  € 845,- € 845,- € 965,-
VASTE KLANTENKORTING:      
 afgelopen 3 jaar 2 reizen geboekt? - € 15,- - € 15,- - € 15,-
 afgelopen 3 jaar 3 reizen geboekt? - € 20,- - € 20,- - € 20,-
 afgelopen 3 jaar 4 reizen of meer geboekt? - € 25,- - € 25,- - € 25,-
Bijdrage Garantiefonds GGTO: € 7,50 per persoon
BOEK deze reis

Prijswijzigingen voorbehouden. Vaste klantenkorting geldt niet in combinatie met andere kortingen en alleen bij boekingen tot 12 weken voor reisaanvang.
*      2 personen op de motor, in een 2-persoonskamer
**    1 persoon op de motor, in een gedeelde 2-persoonskamer
***  1 persoon op de motor, in een 1-persoonskamer

Andere reizen in de Alpen

HET CORONAVIRUS IN 2022: FINANCIËLE ZEKERHEID & OP REIS

alp tou gr 2 alp tou gr 4 alp tou gr 6

Indien we, vanwege Corona, jouw reis moeten annuleren, ontvang je (zolang de tourinfo niet is verzonden) de volledige reissom terug. Zie hiervoor artikel 9.2. van de reisvoorwaarden:

9.2. Annulering m.b.t. COVID-19:
Bij een annulering van een reis of boeking door THAT ten gevolge van COVID-19, gelden de volgende regels:
- Indien annulering van de gehele reis vóór het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt de volledige (aan)betaling verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO door THAT teruggeboekt.
- Indien annulering van de gehele reis vanaf het versturen van de reisinformatie met routes, landkaart etc. (tourinfo wordt 4 weken voor aanvang van de reis verzonden) plaatsvindt, wordt 70% van de reissom verminderd met de bijdrage aan het garantiefonds GGTO teruggeboekt, mits de klant niet kiest voor het omboeken van deze reis.
- Aan omboeking door THAT van dezelfde reis naar een later tijdstip zijn geen kosten verbonden.
Bovendien is het goed te weten dat, bij financieel onvermogen onzerzijds, jouw (aan)betaling niet in gevaar komt. THAT Motortours is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO...., dat ervoor zorg draagt dat je je geld terug krijgt. 

VACCINEREN EN/OF NEGATIEVE PCR-Test:
Indien er voor het reizen naar een betreffende land/landen een vaccinatie (voor het Covid-19 virus) of een negatieve coronatest (PCR-test) vereist zijn, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen. De kosten van een Coronatest draag jezelf.
Wanneer het niet mogelijk is om tijdig gevaccineerd te zijn voor aanvang van de reis en jij hierdoor de reis niet kunt maken, geldt artikel 9.2. van de reisvoorwaarden: "9.2. Annulering m.b.t. COVID-19" >>> lees meer...
Wanneer je wel gevaccineerd kan zijn op het moment van je geplande reis, maar dit om andere redenen niet gedaan hebt, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden zoals beschreven onder ‘’9.1 Annulering door deelnemer’’ van de reisvoorwaarden.