THAT_6-12-2023_6.jpg
THAT_6-12-2023_2.jpg
THAT_6-12-2023_3.jpg
THAT_6-12-2023_5.jpg
THAT_6-12-2023_1.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

“De perfecte bergbeleving…” 

“de pure kracht van de bergen...”

"Een onbekend motorparadijs..." 

„Kaffee, kuchen und kurven…“ 

„op ontdekkingsreis…“ 

Een groepsreis, wat is dat?

Klein gezelschap, veel vrijheid en vakmensen die jouw reis begeleiden.

Als je erover zit te denken om aan een groepsreis deel te nemen, dan heb je hier vast wel vragen over. In dit bericht leggen we je uit wie de deelnemers zijn en hoe er overdag gereden wordt.
De mannen en vrouwen die een groepsreis boeken, houden van de gezelligheid die een groep biedt. Het merendeel rijdt zelf, maar ook duopassagiers zijn natuurlijk van harte welkom en genieten mee van de schitterende tourdagen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot een klein gezelschap van maximaal 10 motoren*. Massatoerisme kom je bij ons niet tegen.

Ons motto is: vrij rijden! Dus geen verplichting om in één groep te rijden. In de avonduren is er dan tijd voor gezelligheid en kun je de ervaringen met je reisgenoten uitwisselen. Overdag rijd je naar eigen believen alleen, of in spontaan gevormde kleine groepjes gelijkgezinden, de routes. Naar eigen inzicht afwijken van deze routes is uiteraard geen probleem. Onderweg kom je elkaar regelmatig tegen tijdens de pauzes, foto-stops of bij het bezoeken van de diverse bezienswaardigheden.

De gemeenschappelijke deler van iedereen is uiteraard het rijden en genieten van het stuurwerk en de overweldigende natuur. En dat doet ieder op zijn eigen manier: relaxed, toeristisch en soms ook wat sportiever. Maar altijd met respect voor de bevolking en de natuur. Lawaaimakers met open uitlaten zijn niet welkom bij THAT Motortours!

Je tourguide zorgt dagelijks voor een briefing van de volgende tourdag. Tijdens deze briefing worden de ins and outs van de route, de bezienswaardigheden, het weerbericht etc. voor de volgende dag besproken. Verder is hij je hulp en toeverlaat bij motorproblemen en andere uitdagingen die je tijdens een motorreis kunt tegenkomen. Hij heeft het nodige materiaal bij zich, waarmee je b.v. bij een lekke band weer snel op pad bent. Verder kent hij de weg die bewandeld moet worden wanneer je motorfiets het echt begeven heeft en is hij getrained in het geven van eerste hulp bij ongevallen.

De wind in je gezicht. Je hoofd leegmaken. Één met de natuur en je omgeving. Ultieme vrijheid. Wij weten precies hoe dat voelt, omdat we elke kilometer zelf hebben gereden. Elke bocht, binnendoorweg en bergpas hebben we zelf genomen om jouw reis met zorg voor te bereiden en samen te stellen. Van motorliefhebbers, voor motorliefhebbers.

*bij sommige reizen wijkt dit aantal af, zie hiervoor de tourinfo van de betreffende reis.

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/