Tourprofiel

Om je een betere kijk te geven over wat je te wachten staat op de desbetreffende reis, wordt er bij elke tour een tourprofiel weergegeven. In totaal bestaan er 3 verschillende tourprofielen. Hieronder vind je een uitleg over elk profiel.


tourprofiel1
De routes voeren over geasfalteerde wegen. Soms is een klein deel eenvoudig onverhard. Het is meestal mogelijk dit deel via een omleiding te vermijden. Het stuurgehalte is minder intensief dan bij het gemiddelde en zware routeprofiel. Ook bij de lichte trips is het noodzakelijk, dat je de motorfiets goed beheerst. Motorrijden leer je niet tijdens de reis... Tourdagen van 6-8 uur.

 

tourprofiel2Bij het tweede profiel tour je over geasfalteerde wegen. De routes zijn goed gevuld met bochtencombinaties en haarspeldbochten. In de bergen worden de nodige bergpassen gereden. Korte gedeeltes kunnen onverhard (eenvoudig) zijn, hiervoor is niet altijd een geasfalteerd alternatief voorhanden. Verder dien je rekening te houden met soms hectisch verkeer in buitenlandse steden. Voldoende rijervaring is dus een voorwaarde. Tourdagen van 7-9 uur.

 

tourprofiel3De routes voeren over geasfalteerde stuurwegen, met nauwe haarspeldbochten en lange trajecten met zeer pittige bochtencombinaties. Korte gedeeltes kunnen onverhard (eenvoudig) zijn, hiervoor is niet altijd een geasfalteerd alternatief voorhanden. Deze trips zijn bedoeld voor de ervaren motorrijders, die niet terugdeinzen voor lange en uitdagende stuurdagen. . Tourdagen van 8-11 uur.

GGTO logo Oranje

 powered by  logo dane 
/**/